Sanitair installateur en sanitair groothandel onder één dak

Handig én hygiënisch: elektronische toiletten en kranen
HVAC voor kantoren en loodsen bij Intervest Zeebrugge
Sanitair installateur | Sanitair groothandel

Develtere is de voorbije jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande speler binnen de installatie van sanitair. Dat komt onder meer omdat wij eigenlijk sanitair installateur én sanitair groothandel in één zijn. Dat betekent dat u als klant geniet van scherpe prijzen, maar wel op vakmanschap kan rekenen.

Van basic tot ultramodern sanitair

Bij Develtere beperken we ons namelijk niet tot het plaatsen van relatief eenvoudig sanitair in badkamers, maar gaan we veel verder. Zo plaatsen wij bedrijfssanitair in grote ondernemingen, fabrieken of volledige sociale blokken. Bovendien hebben we ervaring met alle verschillende uitvoeringen. Van basic en budgetvriendelijk sanitair tot de meest moderne installaties op de markt. Die flexibiliteit betekent dat we ook uw gebouw ongetwijfeld van het juiste sanitair kunnen voorzien.

Door onze uitgebreide ervaring in de sector, weten we precies welke voorzieningen nodig zijn en zorgen we ervoor dat u in orde bent met alle geldende richtlijnen en wetgevingen. Wie samenwerkt met Develtere, komt niet voor onaangename verrassingen te staan na de oplevering.

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten

Bent u bezig aan een grootschalig nieuwbouw- of renovatieproject en zoekt u daarbij ondersteuning van een betrouwbare HVAC-partner? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het ervaren team van Develtere. Wij staan u bij als sanitair installateur, sanitair groothandel of met andere HVAC-gerelateerde diensten. Als opdrachtgever hoeft u zich geen zorgen meer te maken, wij nemen dit luik van de werkzaamheden helemaal op ons.

Een beroep doen op de tientallen jaren ervaring bij Develtere?
Contacteer ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak.

Menu