Handig én hygiënisch: elektronische toiletten en kranen

Een gezond binnenklimaat dankzij onze duurzame klimatisatie
Sanitair installateur en sanitair groothandel onder één dak
HVAC Aardooie | Develtere | Sanitair

Sinds de coronacrisis is de waakzaamheid op het vlak van hygiëne enorm gestegen. En terecht! Zeker in de toiletten van bedrijven, scholen of andere grote gebouwen is het een must om een hygiënische omgeving te creëren. Elektronische kranen en toiletten zijn daarbij een grote troef.

Houd uw handen proper dankzij elektronische kranen

Het principe van elektronische toiletten en kranen is even simpel als geniaal. Er is namelijk een bewegingssensor voorzien, die ervoor zorgt dat het toilet doorspoelt of de kraan water laat lopen, zonder dat u een drukknop hoeft aan te raken. Hou daarbij in het achterhoofd dat tientallen – of misschien wel honderdtallen – mensen deze drukknoppen anders aanraken.

Uw toilet met sensor of kraan met sensor bespaart u dus het contact met heel wat potentiële bacteriën en virussen. Een must als u de gezondheid van uw werknemers, leerlingen of bezoekers hoog in het vaandel draagt.

Reken op HVAC-expert Develtere

Als HVAC-expert hebben we bij Develtere 50 jaar ervaring in de sector. Wij volgen daarbij steeds de nieuwste technologieën. Het installeren van kranen met een sensor of elektrische toiletten in grote gebouwen vormt voor ons geen probleem.

Wilt u graag investeren in hygiëne en daarom meer weten over onze elektronische kranen en toiletten?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Menu