OVER DEVELTERE

Develtere is reeds 50 jaar actief in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen als HVAC en sanitair specialist voor grote projecten. Wij werken altijd volgens de nieuwste technologieën, richtlijnen en wetgevingen.

JARENLANGE ERVARING IN HVAC EN SANITAIR

Onze terugkerende klanten en opdrachten spreiden zich over de generaties heen. Onze lange termijn associaties met studiebureaus en architecten tonen aan dat we een uitstekende reputatie opbouwden doorheen de jaren.
Op basis van een goede verstandhouding en professioneel advies, garandeert Develtere u al sinds 1959 continuïteit.

VISIE EN MISSIE

Onze werkethos is gericht op correcte afspraken: ieder project binnen de vooropgestelde termijn afwerken. We werken oplossingsgericht en willen het beste halen uit ieder budget. We gaan in overleg en denken met een open geest mee. We stellen ons flexibel en communicatief op, ten gunste van het project.

TEAMGERICHTHEID

Van planning tot afgewerkt concept ligt onze kracht in het feit dat we een team zijn, waarbij we respect hebben voor alle actoren in het realisatieproces. We staan dan ook open voor vrije sollicitaties van mensen die poer, pit en goeste hebben om ervoor te gaan! Jij kan iets betekenen voor Develtere, maar ook jij kan samen met het bedrijf persoonlijk groeien. Develtere is een team, zowel extern als intern.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Develtere is gericht op de toekomst. Ons bedrijf heeft een uitgebalanceerd evenwicht in haar kostenstructuur, waardoor we zowel aan bestaande als aan nieuwe klanten continuïteit en zekerheid kunnen bieden. Onze nieuwe generatie medewerkers onderstreept nog eens ons “futureproof” denken: wij leveren kwaliteit, zowel vandaag als in de toekomst.

Menu