HVAC voor kantoren en loodsen bij Intervest Zeebrugge

Sanitair installateur en sanitair groothandel onder één dak
Partner voor luchtbehandeling en luchtverversing op grote schaal
HVAC voor kantoren Intervest

Voor Intervest Zeebrugge – gelegen in het havengebied – waren we 180 werkdagen druk in de weer. We hebben er de HVAC en het sanitair voorzien in tien loodsen en de bijhorende kantoren. Elke loods is goed voor een oppervlakte van 7.300 m² en een vermogen van 400kW aan koeling. In het project hebben we ook 3 kilometer (!) piping aangelegd. Een stevig karwei dus, met bovendien een strakke timing. Gelukkig kon Develtere rekenen op een uitstekende samenwerking met opdrachtgever Intervest en aannemer Cordeel.

Develtere als HVAC-specialist in Zeebrugge

“Ieder warehouse is voorzien van een eigen kantoor. Die kantoren hebben wij voorzien van  het perfecte binnenklimaat”, aldus Thomas Claeren, gedelegeerd bestuurder bij Develtere. “Ook in de loodsen zelf zorgden we voor extra koeling en verwarming.”

De warmtepompen die instaan voor de koeling en verwarming van de loodsen, werden op het dak geïnstalleerd. “Het was best uitdagend om dat binnen de timing afgewerkt te krijgen. Uiteindelijk werd alles in amper een jaar opgebouwd, vanaf nul tot de uiteindelijke oplevering.”

Ook bij opdrachtgever Intervest niets dan tevreden reacties. Zij zochten niet zomaar een partner voor de HVAC in hun kantoren, maar een meedenkende partner voor de complete realisatie. “Develtere kon ons een duurzame oplossing aanbieden voor de koeling en verwarming van onze warehouses in Zeebrugge”, bevestigt technical director Stijn Van den Abbeele. “We hebben samen een oplossing uitgewerkt met lucht-water warmtepompen en de samenwerking is heel goed verlopen.”

HVAC voor kantoren? Contacteer Develtere!

Heef u ook nood aan een echte HVAC-specialist voor de HVAC in kantoren of andere grote gebouwen? Aarzel dan niet langer en neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze service gaat namelijk veel verder dan het installeren van HVAC voor kantoren en loodsen. Ook voor de HVAC in scholen of openbare gebouwen staan wij steeds paraat. Deel uw project met onze experts en we werken samen de best mogelijke oplossing uit.

Wilt u daarentegen meer ontdekken over onze realisatie in Zeebrugge. Bekijk dan gerust even onderstaande video over het project.

Menu