Reken op Develtere voor installatietechnieken, ventilatie en sanitair in Roeselare

Partner voor luchtbehandeling en luchtverversing op grote schaal
Gebouwtechnieken met uitzonderlijke akoestiek voor StAPwest
Installatietechnieken Roeselare

Bij de bouw of grondige renovatie van een bedrijfsgebouw komt heel wat kijken. Develtere specialiseert zich in de diverse installatietechnieken die nodig zijn, om op die manier een totaaloplossing aan te bieden aan de klanten.

Totaaloplossingen op maat van uw bedrijf en sector

Zo plaatsen we bijvoorbeeld sanitair in fabrieken, kantoorgebouwen of andere bedrijfsomgevingen, maar voorzien we deze gebouwen eveneens van ventilatie, airco en eventuele extra voorzieningen. De benodigdheden zijn dan ook sterk afhankelijk van de sector waarin u actief bent.

Een procesinstallatie voor een zwembad of saunacomplex of een geothermische warmtepomp voor een productiebedrijf? Bij Develtere hebben we voor al deze specifieke installatietechnieken de geschikte vakmannen in huis. We beschikken over meer dan 50 jaar ervaring, die we graag aanwenden om de passende oplossing voor uw project uit te werken.

Installatietechnieken en sanitair in Roeselare, maar ook ver daarbuiten

Develtere is sinds jaar en dag gevestigd in Roeselare en dus hebben we logischerwijs ook al enkele mooie samenwerkingen achter de rug in onze eigen thuisstad. Zo ontdekt u tussen onze referenties onder meer werkzaamheden die wij uitvoerden in een kantorencomplex zoals R.Plaza of het Westwing Park of bij bedrijven zoals Qteam Vandekerckhove, tandartsenpraktijk Tandens, Ciranova en Zoutman.

Dankzij deze samenwerkingen, profileert Develtere zich steeds meer als de specialist in diverse installatietechnieken, ventilatie en sanitair in Roeselare. Dat betekent echter niet dat wij ons beperken tot projecten onder de eigen kerktoren. Ook elders in Vlaanderen kunt u steeds op onze diensten rekenen. Neem dus gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak met ons team.

Menu