Een gezond binnenklimaat dankzij onze duurzame klimatisatie

Volledige installatie bij wereldspeler Ardo
Handig én hygiënisch: elektronische toiletten en kranen
Klimatisatie van gebouwen

Klimatisatie van gebouwen betekent het regelen en beheersen van het binnenklimaat. Daaronder vallen de temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid. Onder de term klimatisatie begrijpen we dus zowat alles dat te maken heeft met verwarming, koeling en ventilatie.

Klimatisatie houdt uw ruimte gezond

Met het regelen van de temperatuur zijn we allemaal voldoende vertrouwd. U zal dan ook zelf aanvoelen wanneer u het wat warmer of frisser wil hebben. Anders is het echter voor de ventilatie en luchtvochtigheid, terwijl deze factoren erg belangrijk zijn voor een gezonde ruimte. Uw ventilatiesysteem zorgt namelijk voor de constante aan- en afvoer van lucht.

Klimatisatie van gebouwen zorgt er overigens niet alleen voor dat de ruimte gezonder is – wat uiteraard een troef is voor ieder gebouw – maar beïnvloedt ook de productiviteit. Een extra reden om uw bedrijfsgebouw van de beste klimatisatie te voorzien.

Duurzame klimatisatie voor tal van toepassingen

Bij Develtere maken we uitsluitend gebruik van de duurzaamste technieken voor uw klimatisatie, uiteraard afgestemd op de grootte van uw gebouw. Daaronder verstaan wij onder meer een energiezuinige verwarmingsinstallatie, die efficiënt verwarmt, maar bijvoorbeeld ook de installatie van warmtepompen. Op basis van uw project stippelen we de beste aanpak uit.

Ons bedrijf is gelegen in Roeselare, maar wij voorzien uiteraard klimatisatie in een veel ruimere regio. Voor projecten in het hele land kan u dan ook steeds bij ons terecht. Wij verzorgen onder meer volgende zaken:

  • Klimatisatie van kantoren
  • Klimatisatie van openbare instellingen
  • Klimatisatie van scholen
  • Klimatisatie van hotels
  • Klimatisatie van bedrijfsgebouwen

Benieuwd hoe we onze milieuvriendelijke technieken kunnen integreren in uw gebouw? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Menu