Sanitair

Develtere installeert het sanitair in badkamers, grootkeukens en refters, maar ook het sanitairgedeelte van fabrieken en sociale blokken. Wij hebben overal ervaring mee: van de absolute basis tot supermoderne invullingen…
Sanitair bedrijven | Sanitair scholen | Sanitair kantoren | Sanitair hotels | Develtere
vorige
BIM Modelling
volgende
Luchtbehandeling

Zit je met een uitdagend project?
Aarzel dan niet ons te contacteren

Offertevragen worden steeds zo snel mogelijk
behandeld door één van onze specialisten.

Develtere installeert het sanitair in badkamers, grootkeukens en refters, maar ook het sanitairgedeelte van fabrieken en sociale blokken. Wij hebben overal ervaring mee: van de absolute basis tot supermoderne invullingen met nieuwe elektronische kranen, handmatige kranen en elektronische toiletten.

Handig om weten is dat Develtere als HVAC-expert tientallen jaren ervaring heeft met sanitair bij bedrijven. Dat kunnen zowel kmo’s zijn als grote spelers. Ook scholen, hotels of openbare instellingen kunnen steeds bij ons terecht voor een feilloze sanitaire installatie. Als sanitair specialist kan u een beroep doen op ons voor uw bedrijfssanitair en alle andere grootschalige toepassingen.

Bij Develtere streven we steeds naar toekomstgerichte installaties. Kiest u voor ons als HVAC-partner voor uw bedrijfsgebouw, dan zit u voor vele jaren goed.

Neem contact voor meer info of een afspraak.

Menu