Develtere als partner voor sanitair en HVAC in Kortrijk

Bij Develtere zijn we gespecialiseerd in diverse installatietechnieken voor grootschalige projecten. Schakelt u ons team in voor sanitaire voorzieningen en HVAC in Kortrijk, dan kan dat onder meer voor scholen, industriële omgevingen, kantoorgebouwen of hotels.

HVAC in Kortrijk: wat houdt het in?

Zoals u ongetwijfeld al weet, staat HVAC voor heating, ventilation en air conditioning. Voor uw complexe bouwwerken kan u dus de volledige installatie van de verwarming, ventilatie en airco aan het team van Develtere toevertrouwen.

Als deel van het bouwteam ondersteunen wij architecten, aannemers en installatiebedrijven met onze specifieke expertise in installatietechnieken. Zo staan we niet alleen in voor een feilloze plaatsing, maar zorgen we er ook voor dat alle installaties perfect aangestuurd kunnen worden via een gebouwbeheersysteem.

Alle installaties afregelen en nameten hoort standaard bij ons takenpakket, net zoals wij ons verdiepen in alle efficiënte, energiezuinige en milieuvriendelijke installaties. Warmtepompen of geothermische installaties hebben voor ons bijvoorbeeld geen geheimen meer. Zo is uw gebouw perfect futureproof.

Sanitair in Kortrijk: welke mogelijkheden zijn er?

Niet alleen ligt de focus op de HVAC in Kortrijk – waarbij we streven naar het perfecte binnenklimaat voor uw project – daarnaast zorgt Develtere ook voor alle sanitaire installaties.

Een badkamer voor uw productiehal, sanitair bij de refter of grootschalige installaties in kantoorgebouwen, scholen of sociale blokken? Van basic tot hypermodern, wij installeren uw sanitair in Kortrijk honderd procent volgens uw wensen.

Méér dan enkel HVAC in Kortrijk

Door HVAC en sanitair te combineren, bieden we met Develtere een totaaloplossing voor uw gebouwtechnieken. Ook in complexe, uitdagende projecten.

Om u een duidelijk zicht te geven op onze plannen en werkzaamheden, maken we overigens gebruik van BIM Modelling. Meer nog, Develtere werpt zich graag op als BIM-manager voor het project, om zo alle betrokkenen een duidelijk overzicht in 3D te bezorgen.

Samenwerken met Develtere als expert

Develtere is gevestigd in Roeselare, op minder dan een halfuurtje rijden van Kortrijk. Het maakt ons de partner bij uitstek voor uw HVAC, sanitair en eventuele andere installatietechnieken. Uiteraard beperken deze diensten zich niet tot Kortrijk of Roeselare, maar zijn wij in heel West- en Oost-Vlaanderen actief.

Wij hebben jarenlange ervaring in installaties van grootschalige projecten, van schoolgebouwen en fabrieken tot zelfs een volledige muziekacademie. Een greep uit onze spraakmakende realisaties, kan u verder op onze website ontdekken.

Zowel aannemers, architecten als installatiebedrijven kunnen een beroep doen op onze diensten, net zoals eindklanten ook rechtstreeks een beroep kunnen doen op onze sanitaire installaties en HVAC in Kortrijk.

Overtuigd door onze aanpak of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen en we spreken elkaar binnenkort. 

HVAC Kortrijk | Sanitair Kortrijk | Airco Kortrijk | Verwarming Kortrijk
Menu