Volgende stap van het familiebedrijf Develtere

Uitvoering klimaat plafonds

2020 zal voor altijd herinnerd worden als een bijzonder jaar. Het COVID19-virus impacteerde helaas vele professionele en privélevens.

Niettemin mocht Develtere NV als HVAC & Sanitair bedrijf in 2020 opnieuw meebouwen aan meerdere prachtige projecten. Het familiebedrijf uit Roeselare creëerde onder de deskundige en gedreven leiding van Marc Claeren de voorbije 35 jaar een solide businessmodel in de wereld van HVAC & Sanitair.

De hedendaagse klimaatdoelstellingen en de steeds strengere energienormen blijven dan ook mooie uitdagingen om verder te investeren in duurzame groei en continuïteit. In dat opzicht wordt de toekomst van het familiebedrijf Develtere gegarandeerd door de volledige overname van de aandelen door Thomas Claeren en Olivier Ghekiere. Marc Claeren geeft zo de fakkel door aan zijn eigen zoon Thomas en diens leeftijdsgenoot Olivier. De komende periode zal Marc vanzelfsprekend verder instaan voor een vlotte kennisoverdracht aan beide jonge ondernemers.

Thomas Claeren behaalde het diploma van Industrieel Ingenieur bouwkunde aan de KU Leuven. Hij deed eerst ervaring op als werfleider in de ruwbouwsector vooraleer 3 jaar terug onder de vleugels van zijn vader aan de slag te gaan in het familiebedrijf.

Olivier Ghekiere heeft na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven vijf jaar werkervaring opgedaan bij Stadsbader, Deloitte M&A en TVH Australië.

We zijn als bedrijf overtuigd van de complementariteit en de drive van deze jonge enthousiaste partners. De continuïteit van het familiebedrijf is duidelijk verzekerd en beide nieuwe aandeelhouders kijken in een 50/50 partnership vol vertrouwen naar de toekomst.

Develtere NV startte in 1956 met het installeren van verwarmingsinstallaties in woningen en groeide uit tot een familiebedrijf actief in de klimatisatie (HVAC) & sanitair. Develtere NV is voornamelijk actief op de B2B markt. Op vandaag bestaat het bedrijf uit 30 gedreven medewerkers die dagelijks instaan om de continuïteit in kwaliteit en de noodzakelijke expertise in alle projecten te garanderen.

Menu