Duurzame HVAC voor bedrijven bij Develtere

Collector ESV Van Damme
Volledige installatie bij wereldspeler Ardo
Duurzame HVAC voor bedrijven

De klimaatopwarming is al jarenlang een hot item in de media. De normen worden steeds strenger en ook de bedrijven willen graag hun steentje bijdragen waar mogelijk. Het kortetermijndenken maakt plaats voor een ecologische toekomstvisie. Onze duurzame HVAC voor bedrijven, hotels en andere grote gebouwen past volledig in dat plaatje.

Milieuvriendelijke HVAC

Bij Develtere maken we er een erezaak van om ons te verdiepen in innovatieve, energiebesparende en milieuvriendelijke installatiesystemen. Om dat te kunnen bekomen, werken we niet alleen samen met diverse architecten en aannemers, maar ook met studiebureaus die deze materie onderzoeken. De verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitaire installaties bij onze klanten voldoen dan ook steeds aan de strengste normen. Wij staan overigens niet alleen in voor de volledige installatie, maar ook de aansturing via gebouwbeheersystemen, het regelen van de installatie en het nameten van alle waarden nemen we op ons. Een verregaande ontzorging voor u als klant, gezien onze ruime ervaring met HVAC voor bedrijven.

HVAC in Roeselare en ver daarbuiten

Familiebedrijf is gevestigd in Roeselare, in het hart van de provincie West-Vlaanderen. In eigen streek hebben wij een mooie klantenportefeuille opgebouwd, voor onder meer Ardo, Zoutman en het Westwing Park. U kan echter niet alleen voor HVAC in Roeselare of West-Vlaanderen bij ons aankloppen. Wij ontfermen ons ook graag over HVAC-projecten in Oost-Vlaanderen, Henegouwen of eventueel zelfs verder weg. Wij hebben zowel ervaring met installaties bij kleine kmo’s als bij grote internationale spelers. Ons team gaat met andere woorden geen enkele uitdaging uit de weg.

Ook interesse in onze vooruitstrevende HVAC voor bedrijven? Benieuwd hoe we onze milieuvriendelijke technieken kunnen integreren in uw gebouw? Meer weten over HVAC voor hotels of andere grote gebouwen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Menu