Airconditioning

Als installateur van airconditioning zorgen wij voor de nodige koeling en verwarming in uw kantoor, serverlokaal, showroom … Ons Daikin Super Dealer-schap toont aan dat we op al uw eisen,…
Airconditioning bedrijven | Airconditioning hotels | Airconditioning kantoren | Develtere
volgende
Totaaloplossing in installatietechniek

Zit je met een uitdagend project?
Aarzel dan niet ons te contacteren

Offertevragen worden steeds zo snel mogelijk
behandeld door één van onze specialisten.

Als installateur van airconditioning zorgen wij voor de nodige koeling en verwarming in uw kantoor, serverlokaal, showroom … Ons Daikin Super Dealer-schap toont aan dat we op al uw eisen, regelgevingen kunnen inspelen met producten waar wij in vertrouwen.

Bij Develtere hebben we tientallen jaren ervaring in het installeren van airco’s bij bedrijven. Dat kunnen lokale kmo’s zijn, maar ook grote hotels, openbare instellingen, scholen of volledige kantoorgebouwen. De omvang van uw project zal ons team absoluut niet afschrikken. Bovendien werken we steeds toekomstgericht, met gebruik van innovatieve technieken. Als u kiest voor Develtere als partner voor airconditioning in bedrijven, hotels of kantoren, dan zit u voor vele jaren goed en bent u gewapend voor de toekomst.

Develtere is gevestigd in het West-Vlaamse Roeselare. Uiteraard kan u bij ons aankloppen voor uw airco in Roeselare, maar wij zijn ook op veel grotere schaal actief. Zo realiseren we graag projecten in heel Vlaanderen.

Neem contact voor meer info of afspraak.

Menu